Publicitat
Publicitat

En marxa els tallers de dansa a les escoles

Comencen els tallers de dansa a les escoles on hi participaran alumnes dels 3 centres educatius de l'Escala. És una activitat organitzada per l'Escola de Música, amb la col·laboració de l'Ajuntament i les escoles, per promocionar aquesta disciplina artística.

Fa temps que l'Escola de Música vol oferir la disciplina de la dansa al costat de la de música. De fet, al gener de l'any passat es va posar en marxa tot un seguit de tallers de dansa pensats tant per a infants com per adolescents i fins i tot adults, durant el primer trimestre de l'any, amb l'objectiu d'incorporar la dansa en l'oferta regular anual de l'escola de música El Gavià. La pandèmia i les seves conseqüències, però, van acabar aturant el projecte.

Finalment, aquesta setmana han pogut reprendre el projecte i començar els tallers de dansa, que es faran al llarg d'aquest primer trimestre de l'any.

 Els tallers s'han distribuït en diferents setmanes i horaris, per tal de no barrejar els grups bombolla. Hi participaran els alumnes de l'Escola Empúries i l'Escola Esculapi i els alumnes de l'Institut el Pedró.

La proposta compta amb el suport de l'Ajuntament de l'Escala. 

L'objectiu d'aquests tallers és promocionar, doncs, la dansa entre els més joves del municipi i aconseguir establir un grup fixe de participants interessats en apendre a ballar. Durant aquestes pròximes tres setmanes, els alumnes faran un total de tres sessions per grup, on aprendran alguns passos dels ritmes més moderns. Des dels més urbans com el Funky i el Hip-Hop, fins als ritmes llatins com poden ser la Cúmbia i el Reguetón.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar