Publicitat
Publicitat

S'ajorna la Festa de l'Esport

La Festa de l'Esport de l'Escala 2021 haurà d'esperar. Les condicions sanitàries actuals fan impossible celebrar actes multitudinaris en aquests moments. També seria difícil distingir clubs, esportistes i entitats que van destacar durant el 2020 perquè va haver-hi molt poca activitat.

Les ganes i la il·lusió de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de l'Escala son màximes per fer la Festa de l'Esport, però la situació sanitària actual no permet organitzar actes tan multitudinaris com aquest. També s'ha de pensar que durant el 2020 s'han salvat molt pocs esports i seria difícil distingir a clubs, esportistes i entitats.

El regidor també ha pensat una altra fórmula.

Durant la seva intervenció a l'Esports10 de Canal10 Empordà, Minic també ha comentat que durant el 2020, l'Ajuntament va mantenir les partides econòmiques als clubs esportius encara que l'activitat estigués confinada. 

El que està clar és que els clubs ho estan vivint de diferent manera.

Minic ha parlat també de la creació d'un nou club, el Club Esportiu l'Escala amb integrants que anteriorment estaven vinculats als Esquenapelats.

El desig del regidor és que les competicions es puguin disputar almenys a una volta sempre que la pandèmia millori, ja que el primer que ha de prevaldre és la salut. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar