Publicitat
Publicitat

La FSE comença a vacunar el personal sanitari

Aquesta setmana ha començat la vacunació contra la covid als professionals sanitaris de la Fundació Salut Empordà. Al llarg dels pròxims dies, la vacunació es portarà a terme al CAP de l'Escala i els altres centres de la Fundació.

El Departament de Salut ja ha començat la campanya de vacunació contra la Covid19 a l'Alt Empordà. Avui han iniciat les vacunacions al personal sanitari de la Fundació Salut Empordà, d'aquí a uns dies tocarà l'equip de l'ABS de l'Escala.

 

Per a la vacunació encara no hi ha un calendari cent per cent definit, recordem que el govern preveu vacunar contra la covid en tres etapes. En la primera, immunitzarà a residents, personal sanitari i grans dependents. La resta de grups es vacunaran en la segona i la tercera etapa, que es calcula que serà entre l'abril i els mesos d'estiu del 2021, i l'ordre s'anirà concretant en funció de la disponibilitat de vacunes. Pel que fa a la situació Covid, a l'hospital de Figueres les xifres no són gaire esperançadores. Pel que fa als ingressats, actualment hi ha 65 pacients ingressats, dotze més que fa una setmana. El centre té 21 professionals positius. D'acord amb el darrer balanç, des de l'1 de juliol els centres de la Fundació Salut Empordà han registrat 776 casos positius de coronavirus. S'han donat 499 altes hospitalàries i s'han produït 63 defuncions.

A l'àrea bàsica de salut de l'Escala, la situació està estable seguint la dinàmica de les darreres setmanes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar