Publicitat
Publicitat

El Club d'Atletisme Ventalló segueix apropant el seu esport a les escoles

Clubs com el Club Nàutic l'Escala i també el Club d'Atletisme Ventalló donen a conèixer el seu esport a les escoles perquè tenen com a objectiu fomentar l'esport de base. L’esport augmenta l’autoestima i l’autonomia, disminueix els nivells d'ansietat, regula la son i també proporciona responsabilitat.

Les escoles de primària de l'Escala, l'Empúries i l'Escolapi, ja fa anys que son escenari de classes extraescolars d'atletisme impartides pel Club d'Atletisme Ventalló, un club que, a banda de donar-se a conèixer als centres educatius, té com a objectiu fomentar l'esport als nens i nenes.

Ara l'esport a l'aire lliure és molt més segur que el d'interior i això podria ser un clar avantatge pel club. Aquestes extraescolars es fan als patis dels centres educatius, però el club ventalloní té el seu punt neuràlgic al camp de futbol de la població.

L'esport fet amb cura, sigui individual o col·lectiu, és bo practicar-lo durant l’adolescència, etapa en què molts joves prefereixen jugar amb les pantalles. L'activitat física no només ajuda a evitar el sobrepès i enforteix el cos, sinó que també afavoreix la memòria, redueix l'estrès i prevé els problemes mentals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar