Publicitat
Publicitat

Retorn a les aules després de les festes de Nadal

Avui els nens i nenes han tornat a l'escola i a l'institut després de les festes de Nadal. L'Escola Empúries i l'Institut tornen a l'activitat sense tenir cap grup confinat.

Les escoles tornen a l'activitat docent després de l'aturada durant les festes de Nadal. A l'Escala, l'Escola Empúries ha obert les portes amb il·lusió i ganes de tirar endavant aquest segon trimestre, malgrat les dificultats i la incertesa que els provoca la pandèmia del coronavirus i la situació actual. N'ha parlat la seva directora, Carme Pérez.

 

Com ja han fet durant el primer tram del curs, es segueixen totes les directrius del Departament d'Educació, però els preocupa poder mantenir la ventilació actual de les aules en plena onada de fred, i esperen un nou protocol anunciat pel departament, que de moment, no ha arribat. 

També estan a l'espera dels cribratges als mestres i personal del centre.

Amb tot, ganes i il·lusió per aquest trimestre que comença.

Per la seva banda, l'Institut El Pedró, ha començat també el curs sense cap grup confinat i valoren positivament haver enderrerit uns dies l'inici del trimestre. Ho ha explicat la seva directora, Maria Rosa Albert. 

 

Pel que fa als cribratges als docents i personal del centre, igual que l'escola, resten a l'espera de les indicacions dels gestors covid. 

 

D'altra banda, els alumnes de primer i segon de batxillerat han hagut d'adaptar els horaris per tal de reduir la mobilitat al centre i fer un dia de classe a distància. 

  

En acabar el primer trimestre, la valoració va ser força positiva per part de tots els centres educatius escalencs, i ara, esperen mantenir la tendència i haver de confinar el menor nombre possible d'aules durant aquest pròxim trimestre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar