Publicitat
Publicitat

S'obre la convocatòria de la segona línia d'ajuts a l'empresariat escalenc

Des d'aquesta setmana l'empresariat escalenc ja pot sol·licitar la segona línia d'Ajuts aprovada per l'Ajuntament per a empreses i autònoms. En total es repartiran 75mil euros amb un mínim de 300 euros a cada sol·licitant amb la possibilitat d'ampliar-ho a 500 en funció de les peticions rebudes.

El butlletí oficial de la província ja ha publicat la segona convocatòria d'ajuts per autonòms i empresaris de l'Escala i a partir d'aquesta setmana ja es podran solicitar fins el proper 31 de gener. En total l'Ajuntament escalenc hi destinarà 75mil euros  amb un mínim de 300 euros per cada sol·licitant amb la possibilitat d'ampliar-ho fins a 500 en funció de les peticions rebudes. Aixi ho explica la regidora de comerç Marta Rodeja

Aquests 75mil euros formen part dels 115 mil que no es van acabar de cobrir en la primera convocatòria. Ara l'ajuntament ha facilitat els tràmits de sol·licitut com a resposta a les queixes rebudes. En aquesta segona convocatòria hi ha una una sola línia de subvencions directes i no tres, amb un sistema de sol·licitut més simplificat. L'objectiu és esgotar tota la partida que es va preveure en el pla de xoc econòmic i social aprovat el mes de maig per fer front a la pandèmia. i  ajudar al manteniment del teixit comercial i empresarial local a reprendre l'activitat econòmica  alterada a conseqüencia de les mesures sanitàries, que han obligat a tancar establiments, a reduir-ne l'activitat o bé adaptar-la, amb la conseqüent disminució d'ingressos.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar