Publicitat
Publicitat

El nou Can Maset haurà d'esperar

L'equip de govern es veu obligat a renunciar temporalment al projecte estrella que tenia previst per aquesta legislatura, el nou Can Maset. La pandèmia ha obligat a canviar les prioritats. Ho explicava l'alcalde Víctor Puga al programa Línia Directa de Canal 10.

La pandèmia ha capgirat del tot el projecte que l'equip de govern municipal tenia previst per aquesta legislatura.El nou Can Maset, amb la nova biblioteca, la sala-auditori i els nous servies previstos per l'edifici s'han hagut de posposar.Amb la situació que es viu actualment s'ha fet del tot inviable.Ho explicava l'alcalde de l'Escala a l'últim programa de l'any de l'espai Línia Directa, on també es referia al mòdul de reforç que s'instal·larà al costat del CAP.Explica que de cap manera substitueix l'ampliació de les instal·lacions per la qual l'ajuntament va cedir els terrenys.

L'alcalde també parlava de les noves restriccions per la pandèmia i de com queden algunes de les activitats programades i tradicionals.El repartiment de tortells als majors de 90 anys es vol fer, però el benvingut nadó s'ha de suspendre.

Respecte la celebració de l'arribada dels Reis d'Orient a Plaça Catalunya, per ara, tot queda com estava previst.

El programa Línia Directa es pot seguir íntegre en diferents reemissions per la TDT i també es pot trobar a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar