Publicitat
Publicitat

Èxit de participació a la campanya solidària Cap Nen Sense Joguina

Èxit de participació a la campanya solidària impulsada per Creu Roja 'Cap nen sense joguina'. La immobiliària Martí Api ha recollit una gran quantitat de joguines que els Reis Mags podràn fer arribar a les famílies més vulnerables. 

Un any més la immobiliària Martí Api ha participat a la campanya solidària impulsada per Creu Roja, 'Cap nen sense joguina'. L'objectiu és arribar a aquelles famílies més vulnerables i que tots els infants de Catalunya tinguin, almenys una joguina aquest Nadal. Enguany, a diferència dels altres anys i a causa de les mesures de protecció davant el coronavirus, s'han recollit, només, joguines noves, d'aquesta manera, s'assegurava que la joguina fós 100% segura. La campanya ha tingut una molt bona resposta per part dels escalencs, fins al punt d'omplir de joguines a tota una furgoneta de la Creu Roja.

Creu Roja du a terme des de 1992 la campanya de joguines, per cobrir les necessitats de milers d’infants de famílies d’arreu de Catalunya amb dificultats econòmiques, que no poden assumir l’adquisició de joguines noves per als seus fills i filles.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar