Publicitat
Publicitat

Les últimes estrenes de l'any

En un any completament atípic per les sales de cinema, la cartellera s'omple de novetats l'últim cap de setmana de l'any. Tot i això, les multisales no han aconseguit recuperar les males xifres d'aquest 2020.

Anthony Hopkins i Olivia Colman són pare i filla a 'El Padre', drama familiar on és mostra el pas dels anys i com ho accepta cada un.

 Anthony té vuitanta anys, viu sol al seu apartament de Londres i no vol cap de les infermeres que la seva filla li posa. Anne, necessita que el seu pare accepti una cuidadora, ja que ella s'ha de traslladar a París i no es podrà fer càrrec d'ell, la percepció de la realitat cada vegada es més confusa pel vell Anthony. 

També de drames familiars parla 'Foto en Família' producció francesa que justament també explica un tema similar a l'anterior pel·lícula.

Una família ha d'afrontar que fer amb l'àvia, que pateix demència senil, quan mor l'avi. La família té diversos problemes de relació, perquè els pares estan divorciats des de fa anys i els germans tenen problemes emocionals. Però l'estima de l'àvia i el seu amor poder servirà de catalitzador per aconseguir reunir-los a tots de nou. 

I pels més menuts arriba la segona part de la pel·lícula 'Los Croods', ara titulada 'Los Croods: Una nueva era'.´Noves aventures de la família cavernícola set anys després de la primera entrega.

Els Croods han sobreviscut a tota mena de perills fins i tot a la fi del món, però ara s'hauran d'enfrontar a un veritable desafiament: conèixer una nova família. Quan es veuen obligats a buscar un nou lloc per viure, els prehistòrics inicien una aventura per explorar el món. Quan troben l'espai idíl·lic, arriba un gran problema, són els terrenys d'una nova família els Masmejor. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar