Publicitat
Publicitat

Quants partits s'han deixat de jugar aquest any?

El 2020 passarà a la història pels nombrosos esdeveniments esportius suspesos. S'han deixat de fer, entre altres, el MIC, el torneig internacional de futbol base que es disputa per Setmana Santa, i la Marató d'Empúries. Els dos únics actes que s'han pogut fer son la Cursa de la Dona i la Festa de l'Esport.

El coronavirus ha paralitzat el món i ha fet suspendre molts esdeveniments esportius. El 2020 només s'han pogut fer la Cursa de la Dona i la Festa de l'Esport. Dos actes que van fer-se abans de la pandèmia. La Cursa de la Dona va reunir el 26 de gener un total de 1.320 persones i va recollir 9.427,67 euros per lluitar contra la distròfia muscular infantil de Duchenne i Becker. I la Festa de l'Esport es va fer el 7 de febrer. Es va premiar a 24 esportistes, clubs i entitats. L'atleta Aitana Radsma va ser la millor esportista del 2019 aconseguint quatre ors.

El 2020 també serà l'any de la històrica segona posició del CER l'Escala a la Copa del Rei a Granada, el retorn als terrenys de joc de Valery Fernández al mes de juny i primer gol a la lliga el novembre a Saragossa i la primera lliga de l'equip infantil femení del Club Tennis l'Escala. També destacar la recuperació del segon equip del FC l'Escala, dirigit per Robert Figueras, i que Pitu Batlle ha fitxat pel Banyoles de Tercera Divisió. Batlle s'han emportat a Botxi Minic i Pau Ribas.

De partits se n'han jugat molt pocs partits. De futbol s'han jugat deu enfrontaments mentre que el 2019 se'n van jugar trenta-dos. Això vol dir que s'han deixat de disputar un total de vint-i-dos partits. D'aquests deu, tres han acabat amb victòria, quatre en empat i tres en derrota. 

El primer va ser el 12 de gener al camp de la Grama. Els escalencs perdien 2 a 1. Ignasi Massó empatava el partit després que Michael Owono trenqués l'empat a 0 inicial. I el 2 a 1 arribava en el minut 90 amb una falta a pilota parada. Mala sortida del porter Moha Chaoui que acabava amb un gol en pròpia porteria del ja excapità del FC l'Escala, Sergi Ramírez. El dorsal 7 enviava la pilota a la xarxa amb un cop de cap.

I l'últim ha estat l'11 d'octubre, dia en què els de Sepu van superar el Vic Riuprimer per 1 a 0 gràcies a la diana del central Moha Belga. Denilson Rivas servia un córner i Belga va fer entrar la pilota amb el cap. Què s'espera del 2021? Retornarà la lliga que es va començar a l'octubre?

{{ tall Miquel Bosch, president del FC l'Escala }}

En bàsquet, el sènior masculí durant el 2020 ha jugat sis partits, quatre van acabar en derrota i dos en victòria. I el sènior femení ha tancat l'any amb set partits disputats, cinc han acabat amb victòria i dos amb derrota. Desfetes contra el Caldes de Malavella i Sant Gregori. Ara mateix només estan permesos els entrenaments.

I pel que fa a tennis taula, el primer equip del CTT CER l'Escala ha jugat sis partits. Una victòria, dos empats i tres derrotes. Tornarà la Superdivisió al març en format competició?

El que no s'ha pogut fer al 2020 han estat, entre altres, el MIC, la Marató d'Empúries, la Travessa de Natació i la Tramun Trail. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar