Publicitat
Publicitat

Avui últim dia de pesca abans de l'aturada ecològica

El retorn de la Trini i l'arribada d'una segona tonyina ha estat l'alegria dels pescadors de l'Escala en l'últim dia de pesca abans de l'aturada biològica. Tot i la pandèmia els pescadors consideren que la temporada ha anat millor del que s'esperava. Aprofiten el més d'aturada per descansar i preparar les embarcacions per tornar-hi a finals de gener.

Anunci 0s

Avui les teranyines amb base al port de l'Escala han fet la darrera sortida de l'any i no tornaran en mar fins a mitjans de gener.S'inicia un nou període de veda després d'un any molt diferent als anteriors, amb la pandèmia pel mig.La temporada, tot i esser complicada ha estat millor del que es podia esperar en un principi.

En arribar a port han descarregat el peix i acte seguit han començat a treure els estris fora de les barques per començar a fer una neteja general i tasques de manteniment.

Pels pescadors l'aturada no te gaire de biológica.

La temporada s'ha tancat amb tonyines, el retorn de la Trini ha generat ambient de festa entre els pescadors.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar