Publicitat
Publicitat

Tres concerts de Nadal a l'Escola Empúries

Els alumnes de l'Escola Empúries celebren el seu concert de Nadal més atípic, sense pares i amb tres dies. Mesures adaptades per mantenir els grups bombolla escolars i per no perdre la tradició d'aquesta activitat .

L'Escola Empúries ha celebrat aquesta setmana el seu tradicional concert de Nadal amb tots els alumnes del centre. Una activitat habitual aquestes dates, que serveix com a festa de tancament del primer tram escolar.

 

Aquest any, però el concert ha estat atípic, ja que s'ha fet sense pares i familiars i durant tres dies. S'han repartit els alumnes amb grups bombolles, actuant el primer els grups A, després els B i finalment els C. Tres concerts iguals on els més petits dels centres han interpretat nadales de tota la vida com Ara ve Nadal, A Betlem me'n vull anar o El bon tió de Nadal.

Pel que fa als alumnes de primer fins a sisè han interpretat i adaptat el musical Els Fantasmes del senyor Scrooge. 

 

Amb els concerts els joves enceten el compte enrere per les vacances de Nadal, unes vacances que s'allargaran fins al dia 11 de gener amb les noves mesures marcades des del govern. L'Escola Empúries ha prepart un pla B, en cas que els alumnes no puguin tornar el dia 11.

 

Els concerts es podran seguir aquests dies festiu per Canal 10 Empodà i també a la pàgina web www.canal10.cat. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar