Publicitat
Publicitat

Arriba Wonder Woman per salvar els cinemes

Gal Gadot és converteix una vegada més amb Wonder Woman, ho fa per salvar el món d’un gran malvat i també les sales de cinema. Wonder Woman 1984 és juntament amb Tenet, un dels pocs blockbusters que s’han estrenat aquest any covid.

Les sales de cinema van recuperant de mica en mica la seva normalitat, un any que ha estat molt complicat amb molts dies de tancaments de sales i amb les produccions aturades o amb canvis de dates d'estrena. Aquesta setmana arriba una de les esperades de l'any, s'estrena 'Wonder Woman 1984' una de les primeres superproduccions que va anunciar el seu ajornament durant la primera onada de la pandèmia. Es converteix així, juntament amb Tenet en una de les grans estrenes de l'any, a més a Amèrica arribarà directament a les sales i també a les plataformes. Per tant, la seva estrena pot marcar el futur de la indústria, perquè establirà una primera diagnosi de la viabilitat de les sales i permetrà saber si l'espectador, legitima l'streaming per veure aquell tipus de producte que fins fa uns mesos només concebia veure en sales.

 

Aquesta segona entrega de Wonder Woman, Gal Gadot es trasllada a l'any 1984, treballa a Washington on viu recordant el seu amor Steve Trevor, actua com a superheroïna i també ajuda a la seva companya de feina, la tímida Barbara Minerva. Aquesta rep una misteriosa peça que concedeix desitjos. I així es desencadena un seguit de fets amb conseqüències terribles. Wonder Woman desitja el retorn de Trevor, la companya de feina tímida vol ser com Wonder Woman i el ric Maxwell Lord vol dominar el món. Els problemes estan servits. 

 

No deixem l'acció, ja que també arriba el més nou de Daniel Calparsoro 'Hasta el cielo' amb Miguel Herrán, Luis Tosar i Carolina Yuste. 

 

 Ángel un noi de Madrid veu com la seva vida canvia quan coneix a Estrella. Després d'una baralla amb el possessiu xicot de la noia, Ángel descobreix que té talent per buscar problemes i sortir d'ells. La seva ambició el farà submergir en el món dels diners fàcil i els negocis turbulents. 

I aquesta setmana també s'estrena 'El inconveniente' amb Juana Acosta i la premiada Kiti Manver. Un film on Sara rep l'oferta perfecta per comprar una casa lluminosa, gran i molt econòmica. Només hi ha un petit inconvenient. La seva propietària viurà allà fins que mori. Sara creu que és un bon negoci i que la senyora és molt gran i per tant serà qüestió d'esperar. Però el dia a dia farà que les dues dones creen un vincle molt especial.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar