Publicitat
Publicitat

L'oficina de Turisme de l'Escala obté el certificat Safe Tourism Certified

L'Oficina de turisme de l'Escala , és la primera oficina de l'Empordà i la segona de comarques gironines a aconseguir el certificat de turisme segur "SAFE TOURISM CERTIFIED".

L'Escala rep el segell de qualitat Safe Tourism Certified atorgat per l'Instituto para la Calidad Turística Española. Ho reben les empreses i administracions que presten serveis turístics, com a marca de garantia i certificació d'implantació del sistema de prevenció de risc per la salut enfront de la COVID-19. Amb l'obtenció del certificat l'oficina de turisme de l'Escala garanteix que ofereix el servei d'informació turística amb totes les mesures de seguretat.

Amb ell s'espera donar seguretat a tots els visitants i aconseguir impulsar de nou el turisme a la vila. A més L'Escala es converteix en la primera oficina de l'Empordà, la segona de Girona i la tercera de Catalunya en aconseguir el certificat.

L'Oficina de Turisme de l'Escala també va obtenir el passat mes de novembre la renovació de la marca de qualitat Q, una marca de reconegut prestigi dirigida a la certificació voluntària dels serveis turístics, que permet evidenciar que s'ha implementat un sistema de gestió de qualitat i servei orientat al client i a la millora contínua. L'Oficina de Turisme de l'Escala disposa d'aquesta distinció des de l'any 2010.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar