Publicitat
Publicitat

Sergi Franch vol creuar l'oceà Atlàntic amb rem

Sergi Franch té el desig de creuar, amb rem, l'oceà Atlàntic el desembre del 2022. L'aventura la farà amb tres companys més i sortirien des de l'illa de la Gomera i acabarien a l'Antigua del Carib. El que busquen amb el projecte d'Ocean Cat és fer visible la creixent contaminació que hi ha als mars i oceans.

Anunci 0s

Sergi Franch té un nou repte entre cella i cella... Creuar l'oceà Atlàntic amb rem amb tres companys més. Son un grup de remers apassionats del mar que volen sensibilitzar a la societat, a través de l'esport, la creixent contaminació que hi ha als mars i oceans. Durant els entrenaments, van recollint mostres que després analitza un departament de la Universitat de Barcelona. La regata internacional, anomenada Atlantic Challenge, la farien  el desembre del 2022. Se sortiria des de l'illa de la Gomera i culminaria a l'Antigua del Carib. 

Per creuar l'oceà serien necessaris entre 30 i 60 dies. Son 3.000 milles nàutiques, 5.000 quilòmetres. 

L'aventura té un cost aproximat de 100.000 euros. Ara mateix tenen una embarcació d'entrenament, que és petita, i tenen el desig de comprar-ne una l'any vinent. El bot rondaria els 70.000 i la inscripció 20.000.

El projecte d'Ocean Cats va començar el 2019 i finalitzaria amb la travessa transoceànica. Per preparar aquesta gran gesta estan fent entrenaments. Dissabte per exemple, l'equip es va trobar a Palamós per fer vuit hores d'ergòmetre i tenen previst al juliol fer la travessia Palamós - Mallorca - Palamós.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar