Publicitat
Publicitat

Somriures en el primer entrenament dels alumnes de jujitsu adaptat

Els alumnes de jujitsu adaptat de la secció del CER l'Escala han retornat a la feina després de molts dies. Abans de començar a entrenar, han esmorzat junts per afrontar l'entrenament de dues hores. L'Albert, en Toni i en Raul han tornat a veure's i han gaudit de la primera sessió que han programat els monitors. 

Semblava que no arribava, però ha arribat el dia més esperat per tots, el dia que han retornat els esperats entrenaments. Cares d'alegria entre els alumnes de jujitsu adaptat, ja que des de l'octubre que no podien acudir a les dependències del CER. La sessió d'aquest dijous al matí ha durat dues hores, de deu a dotze del migdia. Només esperen que la pandèmia no aturi de nou els entrenaments. Avui és un dia de celebració per l'Albert, en Toni i en Raul. Dos alumnes no han pogut assistir.

Abans de treure's el mono de kimono han esmorzat junts i s'han posat al dia. Feia dies que no parlaven físicament, si que es comunicaven per WhatsApp. 

Primer dia doncs d'entrenament d'aquestes classes de jujitsu adaptat, que recordem van ser pioneres al món i que van rebre un reconeixement internacional.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar