Publicitat
Publicitat

Bon acolliment dels cursos de comerç i turisme

Avui acaben els cursos de comerç i turisme organitzats per l'Ajuntament de l'Escala. En aquests cursos s'han donat eines als comerciants escalencs per adaptar els seus negocis a la situació actual de pandèmia. 

Avui es posa el punt final als cursos de comerç i turisme organitzats per l'Ajuntament de l'Escala. Durant aquests cursos s'ha treballat per donar eines als comerciants i restauradors del municipi per adaptar els seus negocis a la situació actual de pandèmia que ha obligat, en molts casos a introduir la digitalització del comerç i donar així un millor servei.

Ara, amb la campanya de Nadal a tocar, és el moment de posar en pràctica tot el que s'ha après en aquests cursos. Un cop passades les festes i de cara al primer trimestre de l'any, l'Ajuntament preveu tornar a fer algun curs. L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Escala continua així amb el programa de formació per a empresaris i treballadors que ha anat impulsant els darrers anys, amb la idea clara que amb la formació s'estan donant eines pel sector per ser més forts.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar