Publicitat
Publicitat

González i Tauler tenen top nacional a Madrid

Des de de març que Iker González i Nobert Tauler no tenen cap competició oficial. Aquest cap de setmana, els dos palistes del CTT CER l'Escala competiran al top nacional que es fa a Madrid en format bombolla. És una manera d'agafar ritme per tal d'arribar amb les màximes garanties a l'inici de lliga. 

Iker González i Norbert Tauler tornaran a tenir una cita oficial després de molts mesos sense fer-ho. Aquest cap de setmana, els joves palistes han de ser al pavelló Jorge Garbajosa, ubicat a Torrejón de Ardoz, Madrid, en format bombolla per competir al top nacional de la categoria juvenil. González, que s'ha entrenat a l'Escala, però també a Múrcia, ens ha explicat que és una nova oportunitat per agafar el ritme de competició.

A l'Escala, Iker González s'entrena amb el seu company Sergi Grau. González confessa que no arriba al top amb les millors condicions.

Es prendrà la competició com si fos un entrenament per arribar amb les màximes garanties a la lliga, que en principi començarà al març.

L'única pega és que abans els resultats comptaven per anar a competicions estrangeres, cosa que ara està bastant complicat. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar