Publicitat
Publicitat

M. Bosch: 'El millor seria suspendre la competició'

Trenta-sis dels quaranta equips de la Primera Catalana de futbol s'han reunit virtualment per debatre sobre la situació actual. La majoria dels clubs confien a retornar a les competicions el 9 i 10 de gener, data que també s'ha marcat la Federació Catalana de Futbol. Probablement la lliga seria a una fase o volta.

36 dels 40 equips que militen a Primera Catalana s'han reunit virtualment durant dues hores per exposar les seves opinions als altres clubs que competeixen a la mateixa categoria. Tots coincideixen que volen ser part de la solució. Molts clubs desitgen i confien que la lliga torni el 9 i 10 de gener. El que s'ha demanat és no jugar entre setmana. La FCF ha presentat als clubs una proposta de represa que consistiria a reduir la lliga a la meitat, és a dir, que només es disputés la primera fase, en el cas de la Primera Catalana. Clubs com el FC l'Escala considera que el millor és suspendre-ho tot.

De moment, la data fixada de retorn fixada per la FCF és el 9 i 10 de gener. Com es reprendria la lliga? Doncs es reprendria a partir de la jornada en què va quedar aturada, és a dir, no és jugaria contra el Palamós sinó contra el Lloret. Els entrenaments començarien vint dies abans.

També s'ha posat sobre la taula si podrà haver-hi públic a les graderies, tal com passa amb els espectacles culturals, això sí sempre complint amb l'aforament permès. Si no s'accepten aficionats, no serà viable econòmicament, ja que les despeses van lligades a uns ingressos de cada partit de diumenge amb la taquilla, la panera i el bar. Només hi ha una fórmula que compensaria bastant. Bosch l'explica. 

Un altre debat és què passaria si la federació programa partits i les instal·lacions esportives, que depenen dels ajuntaments, son tancades?



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar