Publicitat
Publicitat

SolGat visita els alumnes de 1rC de l'escola Empúries

L'entitat escalenca SolGat ha visitat aquest matí el centre de primària de l'escola Empúries, concretament als alumnes de 1rC. La presidenta ha anat acompanyada d'un gat adult abandonat i ha explicat quins son els passos que segueixen quan han de procedir a un rescat i ha incidit en què un gat no és una joguina.

Els alumnes de 1r C de l'escola Empúries han conegut aquest matí a en Nerón, un gat abandonat adult que ara mateix no té amo. SolGat ha explicat als petits de la casa com s'ho fa per procedir al rescat i ha posat l'accent en què els animals no son joguines, sinó que son mascotes amb sentiments, més ara quan s'apropen les festes de Nadal. Durant aquests dies, els alumnes han dibuixat gats, que han servit per fer un cartell per fomentar l'adopció responsable.

Els alumnes han estat molt atents i no han parat de preguntar. Han sabut que un embaràs d'un gat té una durada de dos mesos i que ara mateix hi ha 800 gats abandonats pel municipi. Els nens i les nenes volien tocar el gat Nerón, però no es deixava massa. Finalment ho han aconseguit. Diversos estudiants ens han explicat que tenen mascotes adoptades a casa, altres que no en tenen i que si en un futur pròxim en volen, no compraran sinó que adoptaran. 

SolGat i els alumnes de 1r C de l'escola Empúries han acordat anar a visitar colònies de gats abandonats quan faci més bon temps.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar