Publicitat
Publicitat

Millores a les instal·lacions del parc de bombers voluntaris

L'Ajuntament inverteix 46.000€ en millores al parc de bombers voluntaris de l'Escala. S'han canviat tancaments i s'ha millorat els espais com els vestidors, la cuina i la climatització. L'equip del parc està format per 18 bombers voluntaris.

El parc de bombers voluntaris de l'Escala està ubicat sobre un terreny de titularitat municipal. L'edifici és de Bombers de la Generalitat i, desprès d'anys de no invertir-hi gens en manteniment de les instal·lacions presentava un estat molt precari. I ha estat l'Ajuntament que, aprofitant la bona sintonia que hi ha amb el col·lectiu de bombers voluntaris, ha assumit el cost de les obres de millora, per un cost de 46 mil euros.

Amb aquestes obres, l'Ajuntament referma el compromís amb el col·lectiu de bombers voluntaris, que feia temps que reivindicava la necessitat de posar les instal·lacions del parc al dia.

 Figueras posa aquest compromís com a exemple del suport que l'Ajuntament dóna a les entitats locals.

L'equip del parc de bombers el formen actualment 18 bombers voluntaris que hi fan guàrdia diària durant els mesos d'estiu. A l'hivern s'activen només quan hi ha una emergència. En total, fan un promig de 300 sortides l'any.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar