Publicitat
Publicitat

Dos establiments de l'Escala s'adhereixen a la campanya l'Empordà als aparadors

L'Escala, a través de dos comerços, s'adhereix a la campanya l'Empordà als aparadors que té com a objectiu promoure els productes gastro-alimentaris i artesans de l'Alt i Baix Empordà. En aquesta iniciativa s'ha organitzat un concurs i entre els encertants se sortejaran sis locals de productes cedits pels locals.

Els establiments Aprile i l'Òptica l'Escala son els únics que s'han adherit a la campanya 'Empordà als aparadors' que s'ha iniciat aquesta setmana i que culminarà el 20 de desembre. A banda del gènere que tenen, venen productes grastro-alimentaris o artesanals procedents d'una trentena d'elaboracions de l'Alt i Baix Empordà.

Durant aquestes dies, els comerços exposen a l'aparador un vinil amb la imatge d'un reconegut espai patrimonial de la comarca del qual no es diu ni què és ni a on està. Hauran de ser els visitants de les botigues els que hauran de fer una fotografia amb el telèfon i penjar-la a Instagram dient quin és l'espai i a quin municipi es troba. També caldrà afegir els hashtags #empordaaparadors i #josocemporda, i etiquetar el compte @emporda.aparadors.

Entre els que encertin la resposta es sortejaran sis lots de productes cedits pels botiguers i elaboradors participants. Per poder rebre el premi, caldrà mostrar un tiquet de compra en qualsevol dels comerços o productors participants, o bé una butlleta que entreguen els negocis participants. El consistori escalenc veu amb bons ulls aquesta campanya.

Fins a setanta comerços de sis municipis i trenta productors de la comarca s'han aliat per dinamitzar el comerç de proximitat amb aquesta iniciativa organitzada pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà amb un total de sis ajuntaments, entre ells el de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar