Publicitat
Publicitat

Mor l'actriu Montserrat Carulla, Anxova d'Or de l'Escala 2019

L'actiu catalana Montserrat Carrulla moria ahir dimarts a l'edat de 90 anys. Un dels rostres més coneguts en el món del teatre, cinema i la televisió que el 2019 va rebre l'Anxova d'Or de l'Escala. Carulla, pregonera de la festa major del 2010, va rebre el 1995 la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria i la Medalla d’Or de la Generalitat el 2008.

Ha mort l'actriu catalana Montserrat Carulla a l'edat de 90 anys. Carulla, que va ser distingida amb l'Anxova d'Or de l'Escala l'any passat, ha estat un referent en teatre, cinema i televisió. 

L’última vegada que va trepitjar un escenari va ser per interpretar el paper que el seu fill, Roger Peña, li havia escrit expressament per ella, a l’obra “La iaia”. Carulla va començar les classes d’interpretació a l’institut del teatre. La primera obra professional va ser el 1960, un text de Josep Maria de Segarra. Va provar sort a Madrid, però sempre va dir que no s’hi havia sentit ben acollida. Així que va fer de l’escena catalana la seva casa, la seva vocació i la seva passió. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar