Publicitat
Publicitat

Els alumnes de jujitsu adaptat retornaran als entrenaments

Els alumnes de jujitsu adaptat de la secció del CER l'Escala retornaran als entrenaments en els pròxims dies després que el govern anunciés que els esports d'interior es poden fer amb un aforament limitat al 30%. És un col·lectiu vulnerable que necessita la pràctica esportiva per seguir fent passos endavant. 

Els alumnes de jujitsu adaptat del CER, com diu el seu monitor Jordi Cebrià, tenen mono de kimono. I és que fa molts dies que no entrenen i amb les noves mesures retornaran als entrenaments el pròxim dimecres 2 de desembre. Una notícia molt esperada. Al ser un col·lectiu vulnerable no surten de casa, i ara més que mai. Però quan no hi havia la pandèmia, es va crear justament aquesta secció per donar una sortida social a la gent amb cadira de rodes. 

Son persones, que al anar amb cadira de rodes, si no fan esport tendeixen a engreixar-se. És un col·lectiu que no s'ha tingut en compte durant tot aquest temps de pandèmia.

I un dels regals que no han pogut utilitzar massa és l'elevador que es va muntar a les dependències del CER a l'octubre. 

Alumnes com la Mayte i l'Albert ja tenen ganes de preparar la bossa per retornar al CER.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar