Publicitat
Publicitat

La Trini ha tornat

La tonyina més popular de l'Escala ha tornat a port. Ho ha fet de nou seguint una de les teranyines amb base al port escalenc. És la cinquena vegada en sis anys que passa el Nadal a l'Escala. Com era d'esperar ha aixecat molta expectació.

La Trini,  ha tornat al port de l'Escala.Quan després de quatre anys seguits passant el Nadal a l'Escala, l'any passat no va venir, tothom va pensar malament.Però no havia acabat en llaunes ni s'havia transformat en sushi, la Trini s'havia confinat en algun altre port.La seva presència ha generat un ambient festiu entre els pescadors, que s'han afanyat a tirar-li peix per fer-la sortir i poder-la veure.Ha entrat a port seguint la teranyina Sussanna, que com la resta de la flota amb port a l'Escala ha pescat peix barrejat, i s'ha començat a fer la tria dins les barques.Les marques a l'esquena i a la boca demostren que no es tracta de cap més exemplar, és la Trini de l'Escala.Amb el confinament, enguany només en podrà gaudir la gent de l'Escala i voltants, ja que els caps de setmana encara segueix el confinametn perimetreal per municipis.

Avui ha arribat a port. Caldrà veure quants dies es queda.

La Trini va arribar per primera vegada al port de l'Escala el novembre de l'any 2015, amb ferides segurament per topar amb alguna barca.Durant uns dies la van alimentar els mateixos pescadors i la gent que la venia a veure, fins que es va recuperar i va poder tornar mar endins.Ara ho agraeix tornant cada any en època nadalenca.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar