Publicitat
Publicitat

La Piscina no obrirà perquè no pot donar un servei adient amb el 30% d'aforament

Totes les instal·lacions esportives de l'Escala avui dilluns, 23 de novembre, tornen a obrir les seves portes. L'única que no és oberta és la Piscina perquè com que l'aforament no pot superar el 30% i els vestidors no es poden utilitzar, el servei no hagués estat adient. Possiblement obri al tram dos que seria el 7 de desembre. 

La direcció de la Piscina Municipal de l'Escala ha decidit no obrir la instal·lació aquest dilluns 23 de novembre amb un aforament al 30% perquè, com diu el seu comunicat, amb les directrius establertes per la Generalitat de Catalunya es fa impossible tornar a rebre usuaris. Entre que l'aforament no és el desitjat i que els vestidors no es poden fer servir, no podria oferir un servei adient i satisfactori als abonats perquè causaria una problemàtica d'insatisfacció general per accedir a les activitats amb les limitacions que s'han anunciat. 

El comunicat afegeix que s'ha d'actuar amb responsabilitat i fins que no es pugui garantir un bon servei, l'equipament romandrà tancat. En relació a les quotes dels abonats segueixen suspeses fins a la reobertura i quan a les activitats aquàtiques, un cop finalitzat el període de tancament, es valoraran possibles compensacions de les sessions que els usuaris no han pogut fer. 

El que sí que retornen a partir d'avui dilluns son els entrenaments. El camp de futbol, el pavelló i les pistes municipals de tennis i de pàdel han obert amb la incògnita de si hi haurà competició a partir del gener. Equips com el primer equip de futbol no entrenaran fins que no hi hagi una data fixada pel retorn de la competició. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar