Publicitat
Publicitat

Acte de reconeixement als jutges de pau

L’Ajuntament fa una recepció oficial al nou jutge de pau, Narcís Prat, i d’agraïment al jutge sortint, Joaquim Malé. La presa de possessió del càrrec es va fer ara fa deu dies. L'acte d'avui ha servit de reconeixement al jutge sortint i d'encoratjament al nou jutge i jutgessa substituta.

L'alcalde, Víctor Puga, s'ha reunit aquest matí amb els representants del primer esglaó de l'estructura jurídica del país: el jutjat de pau. Ha estat una recepció oficial al jutge de pau sortint, Joaquim Malé, que feia vuit anys que exercia el càrrec, per reconèixer-li la dedicació així com d'encoratjament al nou jutge, Narcís Prat i jutgessa substituta, Anna Maria Bigarós. El jutge sortint s'ha acomiadat destacant que marxa amb satisfacció per la feina feta.

Per la seva banda, el nou jutge i nova jutgessa substituta, han recollit el testimoni agraïnt la feina del jutge Joaquim Malé i han mostrat plena predisposició a exercir el càrrec amb dedicació.

L'alcalde els ha agraït a tots tres el compromís amb la societat i ha puntualitzat que tant aviat com es pugui se'ls convidarà a una sessió plenària per donar constància d'aquest relleu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar