Publicitat
Publicitat

Dilluns s'obriran el camp de futbol, el pavelló i les pistes de tennis i de pàdel

A partir d'aquest dilluns, la Generalitat permet la reobertura parcial de l'esport. A l'Escala, reobriran les instal·lacions de futbol i de tennis, amb un aforament del 50%, i també el pavelló per la pràctica del bàsquet i la sala polivalent per fer tennis taula, però amb un aforament del 30%. La Piscina sembla que no obrirà.

L'Ajuntament de l'Escala permetrà que els equipaments esportius tornin a omplir-se de color després que el govern de la Generalitat de Catalunya hagi anunciat aquest dijous la reobertura parcial de l'esport català. Els esports a l'aire lliure es podran fer amb un aforament limitat al 50% mentre que els d'interior, com el bàsquet, serà del 30%. 

Aquest pla de desescalada ha estat molt ben rebut pels alumnes de jujitsu adaptat, un col·lectiu vulnerable que necessita de la pràctica esportiva. Per ells treballar la motricitat, la psicologia i la sociabilització és essencial i ja fa molts dies que no es mouen.

També s'ha rebut amb satisfacció en els clubs de futbol i bàsquet que retornaran als entrenaments a partir de dilluns, els de bàsquet començaran dimarts. El Cub Bàsquet l'Escala ens ha informat que s'han retocat horaris perquè tots els equips, també els sèniors, puguin entrenar abans del toc de queda que comença a les deu de la nit. 

Els entrenaments del primer equip de futbol, en principi, no començaran perquè, per una banda, no es pot entrenar a la nit i de l'altra, el cos tècnic no és partidari de tornar a l'activitat mentre no hi hagi una data fixada pel retorn de la competició. I un dels clubs que també podrà obrir és el Club Tennis l'Escala que podrà desenvolupar l'activitat amb normalitat i les classes no podran superar les sis persones. Això sí, els banys i els vestidors hauran d'estar tancats.

En tennis taula, al ser un esport d'interior obrirà amb un aforament del 30%. El club disposa d'una sala molt gran i mai s'arriba en aquest tant per cent. A més, ja fa alguns mesos que els grups estan dividits. 

I pel que fa a la Piscina, l'equip directiu no ha emès cap comunicat als socis informant de si obrirà o no dilluns. Tot fa pensar que no perquè obrint les instal·lacions al 30% no seria viable econòmicament. Possiblement s'esperaria al 7 de desembre, al segon tram, quan l'aforament de l'interior augmenti fins a la meitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar