Publicitat
Publicitat

Rafel Bruguera deixa el Parlament a final de legislatura

Rafel Bruguera no continuarà al Parlament la propera legislatura, no serà candidat a Girona pel PSC a les eleccions del proper mes de febrer. No vol abandonar del tot la política però sí que descarta tornar a la política a nivell local.

L'escalenc Rafel Bruguera ha anunciat que deixarà el Parlament al final d'aquesta legislatura després de més de 5 anys representant els socialistes gironins.Tant des del PSC a Girona com el mateix Miquel Iceta, primer secretari del PSC i president del Grup Parlamentari de PSC, han destacat el paper del polític escalenc, un gran defensor de la cultura en temps complicats, sempre amb els valors per davant, guanyant-se el respecte de tothom.Va ser escollit a les eleccions de 2015 i també a les de 2017.Explica que deixa el Parlament però no la política.Tot i que encara li queden temes per tancar al parlament ja pensa a què dedicarà el temps passades les eleccions.

El que Rafel Bruguera té molt clar és que no tornarà a la política local.Recordem que va ser  alcalde de l'Escala entre els anys 1983 i 1995.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar