Publicitat
Publicitat

Carlà demana perdó per l'abstenció als pressupostos, el grup volia votar en contra

L'assemblea interna de Gent de l'Escala va decidir votar no als pressupostos municipals de 2021. El seu representant al ple, en canvi, es va abstenir, contradint els que s'havia consensuat. Ha demanat perdó als seus companys al·legant que no vol donar una imatge negacionista de la formació.

El portaveu de Gent de l'Escala, Carles Carlà, ha demanat perdó als seus companys de grup en no respectar el que la formació havia decidit a l'hora de votar els pressupostos municipals de 2021.En les reunions prèvies, s'havia acordat votar-hi en contra, i a l'hora del ple Carlà es va abstenir.Ho justifica explicant que vol evitar una imatge del partit votant no a tot el que es planteja als plens, com en el cas de l'Estany de Poma, el Pla de Xoc, o d'altres temes que s'han posat últimament sobre la taula.Carlà explica que el fet de votar no a les propostes que es porten a ple es justifica pel fet que no es fixa només en el titular de la proposta, sinó que aprofundeix en el seu contingut, on hi troba aspectes amb els que no està d'acord.

Són declaracions extretes del programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, que podeu trobar a la carta a www.canal10.cat o a les diferents reemissions que durant la setmana es fan per la TDT.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar