Publicitat
Publicitat

La Sala Polivalent ja disposa de graderies retràctils

Aquesta setmana s'ha instal·lat a la Sala Polivalent, les graderies retràctils. Una proposta que va néixer en els pressupostos participatius. Aquestes graderies permetran una millor utilització de l'espai de la sala.

La Sala Polivalent disposa des d'aquesta setmana d'unes graderies retràctils. Aprofitant l'aturada dels actes culturals a causa de les mesures restrictives per aturar el contagi del coronavirus, l'Ajuntament de l'Escala, ha instal·lat les graderies retràctils a la sala. El projecte va sorgir dels últims pressupostos participatius. 

Es tracta d'unes grades mòbils i plegables, que es poden complementar amb la instal·lació de cadires a la resta de l'espai en cas que es necessiti una major capacitat. En total tenen una capacitat per 163 persones. El passadís d'accés estarà il·luminat. Amb la instal·lació d'aquestes graderies, es vol millorar les condicions de comoditat i visibilitat per l'espectador.  

El projecte finalment ha tingut un cost de 75.000 euros. 

Quan les grades estan plegades, queden a un dels laterals de l'espai, deixant tota la sala disponible per les altres activitats que s'hi realitzen.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar