Publicitat
Publicitat

Els 'grans' canvis d'Aitana Radsma d'aquesta nova temporada

L'atleta Aitana Radsma engega un nou curs amb els equipaments esportius tancats. L'escalenca no es resisteix i busca escenaris alternatius per seguir entrenant els sis dies a la setmana per arribar amb les màximes garanties als campionats que es disputaran al març.

Aitana Radsma ha començat nova temporada amb les instal·lacions esportives tancades. L'escalenca, que competeix pel Playas de Castellon, sempre s'entrena al camp de futbol de Ventalló però ara està tancat per les restriccions de la pandèmia. Mentrestant ha de buscar espais alternatius com poden ser Empúries, Albons o Ventalló perquè encara que els equipaments esportius estiguin clausurats, Radsma manté els sis dies d'entrenament.

Un dels canvis respecte a la temporada passada serà l'alçada de la tanca.

Radsma ha tancat una de les temporades més atípiques. Les competicions a l'aire lliure que anaven de l'abril al juliol, enguany s'han fet d'agost a octubre, una època de l'any que fa molta més calor. Remarcar que moltes de les finals es feien a les 15.25 hores de la tarda. Aitana ha guanyat el campionat de Catalunya sots 20 dels 100 metres tanques a Igualada, el campionat d'Espanya sots 20 a Madrid, campiona de Clubs amb el Playas de Castellon a Castelló i segona a l'absolut català a Igualada.

En aquestes competicions a Madrid, Radsma confessa que ha tingut por a infectar-se de la covid.

Aitana Radsma és un referent per les joves promeses del Club d'Atletisme Ventalló. 

El Procicat haurà de comunicar en roda de premsa què passa amb les instal·lacions esportives a partir del 23 de novembre. Sembla que podrien reobrir els equipaments esportius a l'aire lliure amb un aforament limitat al 50%. Això també inclouria piscines, encara que siguin tancades, i la pràctica esportiva federativa no competitiva en dependències a l'aire lliure.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar