Publicitat
Publicitat

La Fundació La Caixa aporta 12.000€ al projecte de reforç escolar d'estiu

L'Ajuntament de l'Escala rep un ajut de 12 mil euros de la Fundació La Caixa per al projecte de reforç escolar d'alumnes en risc d'exclusió social. Ahir se'n va signar el conveni. La iniciativa és previst que es repeteixi l'any vinent.

El projecte de Reforç Escolar Covid-19 es va dur a terme l'estiu passat, durant els mesos de juliol i agost i hi van participar 40 alumnes en edat de primària per reforçar aquells coneixements dels que anaven més coixos després d'un curs que va veure alterat el seu ritme acadèmic a causa de l'esclat de la pandèmia. El projecte va ser compartit amb els dos centres de primària de l'Escala, l'Escola Empúries i l'Escola Esculapi. 

L'Ajuntament ha destinat una partida pressupostària de 14 mil euros al projecte i ahir es va signar el conveni que regula l'ajut que es rebrà de la Fundació bancària La Caixa de 12 mil euros.

Per a Fundació La Caixa, el projecte encaixa perfectament amb la voluntat d'arribar als col·lectius més desfavorits de la població.

Des de l'Ajuntament s'ha rebut amb molta satisfacció aquest ajut. Tant és així que el pressupost de 2021 s'hi ha mantingut la partida per aquest projecte.

Ramona Viella ha destacat del treball dut a terme l'estiu passat el fet que va servir com a banc de proves perquè els infants s'habituessin a les rutines imposades per la pandèmia.

Les classes d'aquest reforç es feien al centre cívic Xalem. El projecte estava limitat a un màxim de 70 places, de les quals se'n van cobrir 40.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar