Publicitat
Publicitat

Menjar per emportar, la solució per sortir del pas

El menjar per emportar és la solució per sortir del pas d'alguns bars i restaurants del municipi. El serveis es presta amb menys plantilla i arriba just per poder pagar despeses. S'agraeix el suport de la clientela.

Amb les restriccions per la COVID sens dubte un dels sectors que ho està passant més malament és el de la restauració.La única sortida que han trobat alguns negocis, tant sols per evitar tancar, és el menjar per emportar. Els que estan preparats i ho poden assumir expliquen que els dona just per pagar despeses.L'horari d'obertura es limita a unes hores alguns dies entre setmana, tot i que la majoria d'establiments opten per només obrir el cap de setmana.En alguns casos han apostat per diversificar l'oferta, afegint productes que habitualment no tenen a la carta.El sector agraeix el suport i la confiança de la clientela.Tots estan pendents de possibles mesures de des-escalada, com podria esser l'obertura de les terrasses en horari de migdia.No tothom té les condicions per acollir-se a aquesta mesura.

Lamenten, que tot i haver fet les coses com es demanava, les restriccions són molt severes.

Pel que fa a la clientela queda a l'espera que reobrin amb normalitat bars i restaurants.Mentrestant ajudaran com puguin comprant menjar per emportar.Tot pendent dons de l'evolució de la COVID i de les possibles mesures de des-escalada.Restauradors i clients esperen amb ganes el retorn a la normalitat, uns per poder seguir treballant i els altres per poder gaudir dels serveis i del que suposa compartir estones amb família i amics al voltant d'una taula.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar