Publicitat
Publicitat

Se suspèn la Cursa de la Dona 2021

L'organització de la Cursa de la Dona ha decidit suspendre la cursa del 2021 arran de la pandèmia. Aquest esdeveniment sempre va lligat a un caire festiu i en veure que no ho seria, ha cregut que el millor és passar un any en blanc i esperar que la situació sanitària es millori. S'ha descartat el format virtual.

La Cursa de la Dona de l'Escala 2021 s'ha suspès. L'organització, després d'escoltar opinions de diferents participants, ha arribat a la conclusió que aquest esdeveniment, que reuneix unes 1.300 persones, ha de ser un acte festiu perquè tothom ho passi bé i ara mateix les condicions no son les òptimes. Si s'hagués fet virtualment, que era també una de les opcions, s'hagués perdut l'essència de la cursa. La recaptació tampoc hagués estat la mateixa.

En aquesta cinquena edició es volia retre homenatge a Maria del Mar de Cruz, que ha mort aquest any, ja que gràcies a ella es va coneixer l'Associació de Somriures Valents que lluita contra la distrofia muscular infantil de Duchenne i Becker, la causa que va defensar la Cursa de la Dona de l'any passat.

Tot i que no hi hagi Cursa de la Dona, els taps se segueixen recollint per diferents punts del municipi com ara Vacances Costa Brava i la Llibreria Ramió. Son taps que serveixen per aconseguir diners per lluitar contra la distròfia muscular infantil de Duchenne.

La Cursa de la Dona haurà d'esperar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar