Publicitat
Publicitat

Continua deu dies més les restriccions

El Govern prorroga deu dies més el tancament de bars i teatres. Els centres d'estètica ja obriran demà i es limita a 100 el nombre d'assistents als centres de culte.

El Govern ha decidit allargar deu dies més el tancament de bars i restaurants, així com de cinemes, teatres, gimnasos i també els confinaments perimetrals i la limitació de mobilitat. La pròrroga estarà vigent fins al 23 de novembre amb l'objectiu d'alliberar llits de l'UCI. 

Els únics canvis afecten als centres d'estètica i de massatge que podran obrir a partir de dissabte sempre que sigui amb cita prèvia i garanteixin una atenció individualitzada que eviti que hi hagi interacció entre clients. Una altra de les novetats és que es limita a 100 persones l'assistència als centres de culte. També fins la mitjanit del diumenge 22 de novembre es mantenen les actuals restriccions de mobilitat. 

 

Vergés ha anunciat que a partir del 23 de novembre, i sempre que els indicadors siguin positius, s'iniciarà un pla de desescalada progressiva, que, en una primera fase ha de permetre el retorn de les activitats que es fan a l'aire lliure, com per exemple, la reobertura de les terrasses de bars i restaurants.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar