Publicitat
Publicitat

El MAC Empúries disposa de nou material educatiu

El Museu d'Arqueologia d'Empúries, ha vist com la covid ha reduït pràcticament les visites escolars al jaciment. Per això amb el programa Indika de la Diputació de Girona i els guies del museu han preparat vídeos educatius pels centres escolars.

El MAC Empúries disposa des de fa temps d'un apartat a la seva web amb recursos virtuals pels centres escolars, des d'aquesta setmana hi ha material nou. Concretament dos vídeos dedicats a l'alimentació i l'escola en època romana. Una iniciativa que ha sorgit després del gran nombre de visites escolars anul·lades arran de la covid. De fet aquest any estava previst gaudir d'un gran nombre de visites de diferents escoles i instituts, un any que sobre paper era realment bo. Però amb el confinament i ara amb els rebrots, les escoles han ajornat o anul·lat les visites. 

 

Buscant una solució aquest fet, es va decidir juntament amb l'ajuda del programa Inkida de la diputació de Girona realitzar vídeos divulgatius de diversos conjunts monumentals de Girona. Una material que ara ja està a la disposició de tots els centres.

Des del MAC Empúries no es descarta continuar preparant altres materials educatius, per continuar amb aquest vincle audiovisual amb les escoles. Tot esperant de nou les visites al jaciment. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar