Publicitat
Publicitat

Oriol Monzó ha estat a punt de fitxar pel CTT CER l'Escala

El CTT CER l'Escala ha estat a punt de tancar el fitxatge d'Oriol Monzó, però finalment ha decidit que no. I és que Monzó, al tenir com a primer equip el Mònaco, hagués estat un entrebanc si la Federació Espanyola de tennis taula acordés que la Superdivisió es jugués per concentracions i ell no hi pogués ser. 

Anunci 0s

El delegat del CTT CER l'Escala, David González, ha confirmat que s'ha estat parlant amb el jugador Oriol Monzó per poder incorporar-lo a l'equip, però finalment el club escalenc ha decidit que no perquè Monzó té com a primer equip el Mònaco i tenint en compte que probablement la Superdivisió es podria fer per concentracions possiblement no s'hagués pogut comptar amb ell.

Diferent seria si es juguessin només els caps de setmana, tot i que el Mònaco també hi juga. 

Monzó, que ha sortit recentment d'una lesió que l'ha tingut apartat de les pistes dos anys, ha estat jugant els últims cursos amb el Borges Vall i després del no del CER ha fitxat per l'Irún Leka Enea. També juga a la lliga portuguesa. 

Si les competicions segueixen confinades, el club escalenc podria perdre a l'asiàtic Chih-Wei Yeh. 

L'últim partit del CER l'Escala va ser el 6 de març a la pista del San Sebastián de los Reyes.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar