Publicitat
Publicitat

Arriba la quarta temporada de The Crown

Amb les sales de cinema tancades, fem un breu repàs a les destacades de la setmana a les plataformes digitals. Una d'elles la 4 temporada "The Crown" on Lady Di entra en joc.

Davant el tancament dels cinemes i la falta d'estrenes a la pantalla gran, donem una ullada a les novetats a les plataformes digitals. Aquesta setmana una de les esperades és la quarta temporada de 'The Crown' que arriba diumenge a Netflix.

La tercera temporada va presentar a Oliva Colman com a reina Isabel II. Els 10 capítols van adaptar els anys compresos entre 1964 i 1976 acabant amb el final del matrimoni de la princesa Margarida o el comiat del primer ministre Harold Wilson. Aquesta quarta temporada té lloc durant la dècada del 80 i presenta dos grans personatges i dos grans fets que van marcar tota una època. El mandat de la primera ministra Margaret Thatcher i el casament de Diana de Gal·les.

A HBO, trobareu 'A Teacher', una història d'amor prohibida entre una professora i el seu alumne. Ella arriba a l'escola tot fugint d'un matrimoni acabat, ell necessita unes classes particulars per millorar les seves notes. Un fet que els unirà molt, però que els fa traspassar límits i provocarà ferides complicades de curar.

Els que busquen comèdia tenen una cita amb 'Moonbase 8' a Movistar+ on l'espai es protagonista o no tant, perquè en aquesta comèdia això d'arribar a l'espai no ho tenen massa clar els protagonistes, tres astronautes en pràctiques.

Des de casa i amb Luis Tosar de protagonista arriba 'Los Favoritos de Midas' minisèrie de Netflix, on seguim a Víctor Genovés, un exitós empresari víctima d'un xantatge: si no paga una elevada xifra de diners, els favoritas de midas, matarà a una persona a l'atzar.

Els fans del Nadal, no es poden perdre a Netflix la sèrie 'Dash and Lily' on un llibre portarà l'amor a la parella protagonista en pel nadal a Nova York.

o la pel·lícula 'La Navidad màgica de los Jangel' venuda com un espectacle visual i amb una banda sonora a càrrec de grans artistes internacionals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar