Publicitat
Publicitat

Ha mort Anna Casabella, jugadora del CB l'Escala, als 30 anys

Consternació a l'Escala per la mort d'Anna Casabella a l'edat de 30 anys. La jugadora del sènior femení i entrenadora del CB l'Escala moria aquest dijous, 12 de novembre, a causa d'una malaltia. Era una persona molt estimada al municipi i una jugadora que fàcilment arribava als 20 punts a cada partit.

El món de l'esport escalenc està de dol. Ahir dijous a la tarda, va morir Anna Casabella, a l'edat de 30 anys, víctima d'una malaltia. Era la jugadora més destacada del sènior femení del Club Bàsquet l'Escala i també hi entrenava. Contra el Tossa de Mar va fer 45 punts i contra el Palamós va fer-ne 39.

Popularment coneguda com a 'Peke', mestra de professió, era un referent per moltes jugadores de la base. Va fer brillar per exemple a la jove Núria Mitjanas. A les xarxes socials hi ha hagut mostres de condol per part d'amics, familiars i gent vinculada a l'esport escalenc.

El Club Bàsquet l'Escala ha fet un comunicat informant sobre la tràgica notícia i a banda d'agrair els moments tan meravellosos que ha fet passar Anna Casabella a tota la família del bàsquet escalenc ha donat el condol a la família i amics. S'han afegit en aquest condol clubs com el Blanes, Adepaf de Figueres, la Bisbal o el Caldes.

Aquesta pèrdua coincideix amb la pandèmia i el que s'està estudiant ara és poder fer un acte de record a la figura de l'Anna Casabella amb totes les mesures de seguretat. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar