Publicitat
Publicitat

Tots els centres educatius de l'Escala han tingut positius per Covid

Gairebé dos mesos després de l'inici del curs escolar, tots els centres d'educació obligatòria de l'Escala han tingut algun grup confinat per positius de coronavirus. 

Dos mesos després de l'inici del curs escolar, totes les escoles de l'Escala i l'institut han hagut de confinar, almenys, un grup per positius de Covid-19. A l'inici de curs, ja se sabia que, enguany, seria un any atípic i que tard o d'hora, hi hauria grups que es veurien obligats a treballar des de casa. Els centres es van preparar al màxim possible perquè tots els alumnes que haguessin de confinar-se, en un moment o altre, no perdessin el fil del curs. 

L'Escola Esculapi ha estat l'última a tenir algun cas de coronavirus al centre. Ara mateix, tenen un grup confinat. Dijous de la setmana passada es va detectar un cas positiu asimptomàtic i es va haver de confinar tot el grup. Un cop fetes les proves pcr als altres nens, amb resultat negatiu per tots i passada la quarantena corresponent, demà ja poden tornar tots a l'aula. 

Pel que fa a l'Escola Empúries, el passat dimarts 5 de novembre es va haver de confinar un dels grups de 4rt. Després de passar els dies en quarantena, el grup ha tornat a l'escola el dimarts d'aquesta setmana. El mateix dia en què s'havien de confinar els altres dos grups de 4rt, que podràn tornar a l'escola el pròxim dimarts, 17 de novembre. 

Pel que fa a l'Institut El Pedró, actualment no hi ha cap grup confinat. L'últim que tenien va tornar a les aules ja fa dues setmanes. Sobre les proves PCR, que en un primer moment el govern havia anunciat que les hauria de fer el mateix professorat dels centres, i que posteriorment va fer marxa enrrere, davant la pluja de crítiques del sector educatiu i del mèdic, i es va dir que serien els sanitaris els que supervisarien les automostres de PCR als instituts, des de la direcció de El Pedró, expliquen que encara no tenen cap notícia ni informació oficial de com s'haurà de gestionar. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar