Publicitat
Publicitat

La UBET planifica el tram final de l'any

La campanya de Halloween de la UBET ha quedat deserta després de no repartir el número guanyador, per aquest motiu es tornarà a sortejar per Nadal. L'entitat ja prepara la campanya de Nadal, que s'inicia amb el Black Friday 2020 i s'augura complicada per les restriccions covid.

Una vegada més ha passat, la campanya de tardor de la UBET, la campanya de Halloween no ha tingut guanyador. El sorteig de l'iPhone es va fer a principis de novembre i la butlleta guanyadora va ser la 93960 repartida pel Restaurant Cal Happy. L'esperit d'aquest i tots els concursos que es fan des de la UBET és premiar al consumidor I potenciar el consum al comerç local, per aquest motiu el premi se sortejarà de nou durant la campanya de Nadal. 

 

I sense massa dies per descansar, l'entitat ja prepara les promocions de final de mes, les que corresponen al Black Friday 2020 la inauguració oficial de la temporada de compres nadalenques amb tres dies de descomptes i promocions.

I parlant de Nadal, la previsió d'aquest any no és molt d'optimisme. Doncs moltes de les activitats programades no es podran fer per les restriccions, des de la UBET és parlar d'incertesa.

La UBET presentarà la setmana vinent dues novetats destacades i esperades que segurament ajudaran a visibilitzar el comerç local. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar