Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament vol reformar el passeig Lluís Albert

L'Ajuntament aprova una modificació puntual del pla general per a reformar el passeig Lluís Albert. La voluntat és que aquest vial tingui continuïtat amb el model de passeig marítim. Això suposarà la retirada de desenes de places d'aparcament, que es compensarà amb l'aparcament soterrat de Ca les MOnges.

La reordenació del passeig Lluís Albert, des de l'Ave Maria fins al Port d'en Perris, comença a fer passos per a fer-se realitat des del darrer ple ordinari de l'Ajuntament. A dos nivells: d'una banda amb la inclusió d'una partida de 260 mil euros en el capítol d'inversions i, de l'altra, amb l'aprovació de la modificació puntual del pla general. De moment, aprovació inicial i exposició pública durant un mes d'aquesta modificació que planteja l'ampliació de voreres, la inclusió de carril bici i doble carril de circulació de vehicles amb gir al final del passeig.

La modificació es va aprovar quasi per unanimitat. Tots els regidors, excepte el de Gent de l'Escala, Carles Carlà, van votar-hi a favor. Carlà es va abstenir amb la queixa que el govern no facilita tota la informació.

El projecte de reforma implicarà, amb tota probabilitat, la retirada de part dels aparcaments que hi ha en aquesta via. Ho va comentar també l'alcalde, Víctor Puga, a l'espai Línia Directa de Canal 10 Empordà.

I aquesta retirada de vehicles de primera línia es compensarà amb una altra de les inversions destacades per a l'any vinent, la de l'aparcament soterrat de Ca les Monges.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar