Publicitat
Publicitat

Narcís Prat ja és el Jutge de Pau de L'Escala

Narcís Prat és des d'aquesta setmana el nou Jutge de Pau de L'Escala. Ahir va fer el traspàs de poders amb l'anterior jutge, Joaquim Malé. A l'acte també hi va ser present Anna Maria Bigarós qui serà la jutgessa substituta.

Narcís Prat és des d'aquesta setmana oficialment nou Jutge de Pau de l'Escala. Prat va prendre possessió del càrrec fa uns dies i ahir es va fer el traspàs de poders amb l'anterior jutge, Joaquim Malé que ocupava el càrrec des de 2010. 

 

Joaquim Malé recordava que l'any 2003 quan li van oferir el càrrec per jutge de pau va renunciar per falta d'experiència, després li van proposar ser substitut i va acceptar, va ser aquí on va adonar-se que li agradava. 

 

L'any 2010 va passar de substitut a jutge titular arran de la mort del jutge de Pau Antoni Vilajoana, un càrrec que li ha agradat molt ocupar. Però considera quer ara toca fer un pas al costat i deixar pas a un jutge més jove. 

 

Malé, ha treballat durant tots aquests anys al servei del poble amb molta il·lusió. Reconeix que solucionar problemes era molt gratificant 

 

Joaquim Malé va agrair la confiança dipositada durant aquests anys, així com la feina feta pel personal del Jutjat de Pau i també de l'Ajuntament. Encoratjava als nous jutges de Pau a seguir amb molta sort, coneixement i il·lusió.

 

Narcís Prat, per la seva banda, remarcava la il·lusió amb la qual prenia el càrrec per treballar al servei dels escalencs i agafant el relleu de qui sempre ha considerat un mestre. 

 

Narcís Prat, de moment complirà la legislatura. Després ja es plantejarà si continuar o no. Un càrrec que compartirà amb Anna Maria Bigarós, que l'acompanyarà aquests quatre anys com a jutgessa substituta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar