Publicitat
Publicitat

TV3 grava un capítol de 'Batalla Monumental' a l'Escala

Ha començat el rodatge a les ruïnes d'Empúries del nou programa de TV3 'Batalla monumental'. Dotze espais emblemàtics de Catalunya competiran per veure quin és el preferit de l'audiència. S'emetrà el primer trimestre de 2021 en prime time. El presentador serà Roger de Gràcia i els reporters seran Ivan Medina i Candela Figueras.

El jaciment arqueològic d'Empúries serà protagonista de "Batalla monumental", el nou programa que estrenarà TV3 a principis d'any i que tindrà com a presentador Roger de Gràcia, director i presentador del programa radiofònic de Catalunya Ràdio "Estat de Gràcia". L'objectiu d'aquest nou espai és escollir el monument preferit dels catalans. A cada edició es presentaran dos monuments i se'ls posarà cara a cara. L'audiència haurà de decantar-se per un.

Les ruïnes d'Empúries s'enfrontaran al jaciment arqueològic de Tàrraco. Els reporters Ivan Medina i Candela Figueras viatjaran en paral·lel a cada localització i hauran de buscar les millors armes i històries per fer, del seu monument, el guanyador de cada programa, mitjançant els vots dels espectadors via Instagram. Medina ja està gravant a l'Escala. Ens diu que poder ser aquí és un regal.

El reporter afegeix que té arguments suficients perquè les ruïnes d'Empúries passin de ronda.

El programa d'alguna manera vol ajudar a mostrar els monuments d'una manera entretinguda i rigorosa.

'Batalla monumental' constarà de vuit capítols de quaranta-cinc minuts i s'emetrà en prime time.

El programa també comptarà amb la participació de personatges populars vinculats emocionalment amb cada monument. Xavier Sala i Martín, recentment reconegut com a Anxova d'Or de l'Escala 2020, serà l'ambaixador de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar