Publicitat
Publicitat

El govern català prorroga 15 dies més el toc de queda

El govern català prorroga quinze dies més el toc de queda. El nou confinament nocturn va iniciar-se ahir a la nit i s'allargarà fins al dilluns 23 de novembre. Les restriccions seran com fins ara de deu de la nit a sis del matí.

El comitè tècnic del Pla d'Emergències de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) ha acordat prorrogar durant 15 dies més el toc de queda, o confinament nocturn, arreu del territori català. El Departament de Salut ha proposat aquesta pròrroga per consolidar les incipients dades esperançadores sobre l'epidèmia i fonts d'Interior han dit que "cal perseverar per mantenir la tendència" de millora. De fet, així ho va avançar aquest dijous la consellera de Salut, Alba Vergés, que ja va advertir que no es pot córrer en la desescalada de les restriccions que ara mateix estan vigents.

Aquest confinament nocturn seguirà establert entre les 22.00 i les 06.00, dins dels paràmetres que permet l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol. Mentrestant, continuen en vigor el tancaments de bars, restaurants, centres d’estètica, teatres, cinemes i gimnasos, així com la limitació d’aforaments als comerços i supermercats, el tancament perimetral de Catalunya durant tota la setmana i també tancament perimetral per municipis de divendres matí a dilluns al matí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar