Publicitat
Publicitat

El Club Tennis l'Escala s'adhereix al manifest de la Federació Catalunya de tennis

El Club Tennis l'Escala s'adhereix al manifest que ha fet públic la Federació Catalana de Tennis. Agafant-se a les dades publicades pel Ministeri de Salut, que xifra en 0,27% els casos positius detectats des de la reobertura dels clubs, remarca que el seu esport és segur i que es practica a l'aire lliure.

La junta directiva del Club Tennis l'Escala ha decidit adherir-se al manifest que ha elaborat la Federació Catalana de Tennis en què informa que el seu esport es disputa a l'aire lliure i que es respecta perfectament la distància de seguretat. I pronostica que si el tancament de les instal·lacions s'allarga molt més, es posarà en risc la supervivència de molts clubs de tennis de Catalunya.

I és que els clubs, com el Club Tennis l'Escala, han fet un gran esforç organitzatiu i econòmic per fer de les seves instal·lacions espais segurs pels socis i que l'activitat esportiva es pogués fer amb les millors condicions. El Ministeri de Salut ha publicat que des de la reobertura dels clubs, el percentatge de contagis detectats és del 0,27%. 

El manifest conclou dient que, la salut i la pràctica esportiva son part de la solució i no pas del problema, en la mateixa línia que la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), i que això garantiria el futur dels clubs del tennis català.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar