Publicitat
Publicitat

L'Escala crea la Unitat d'Educació Compartida, la UEC

El curs vinent l'Ajuntament de l'Escala i l'Institut posaran en marxa la Unitat d'Educació Compartida, una eina que vol ajudar als alumnes que més ho necessiten. Ho explicava Maite Cortés a La Casa de la Vila, on també comentava que el pressupost per educació es manté pel 2021.

El curs vinent 2021-2022 començarà amb una nova oferta educativa a l'Escala.El setembre de 2021 es posarà en marxa la UEC, la Unitat d'Educació Compartida que estan elaborant l'ajuntament de l'Escala i l'Institut El Pedró.És un projecte que vol facilitar l'aprenentatge dels alumnes amb més dificultats d'adaptació.Si en el cas del projecte conegut com 'Tu pots', es combinen el món educatiu i les empreses, en aquest cas és el sector públic, l'ajuntament, la part que hi participa.Ho farà amb recursos econòmics i espais.

Els continguts que s'oferiran a l'alumnat seran adaptats a les seves necessitats.

Encara queden per definir molts detalls, però l'Institut, l'Ajuntament i Ensenyament ho veuen amb bons ulls.Entre els aspectes que s'han de decidir és quin serà el nombre de places disponibles.La regidora d'Educació en parlava a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, on també explicava que els pressupostos municipals en educació de 2021 es mantindran respecte aquest any, en la línia que ho faran el conjunt dels comptes que es portaran a ple la setmana vinent.

El programa íntegre de La Casa de la Vila es pot veure en diferents reemissions per la TDT i es pot trobar a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar