Valery Fernández marca el primer gol a la lliga

Valery Fernández fa el segon gol amb el Girona. El primer va ser a la Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano i el segon ha estat aquesta jornada al camp del Saragossa. Tots dos han estat a domicili. L'escalenc va jugar tota la segona part. No és titular des de Lugo.

Valery Fernández fa el primer gol a Segona Divisió al camp del Saragossa. L'escalenc va sortir a la segona part, substituint al capità Aday Benítez, i al minut 54 posava el 0 a 2 en el marcador. Un gol que li ha de donar confiança per seguir treballant. L'assistència va ser de Sylla, autor del primer gol gironí. El Girona va acabar empatant a 2. En els minuts 91 i 94, Juanjo Narváez va evitar que els gironins s'emportessin els tres punts.

Francisco Rodríguez se'l va veure enfonsat a la roda de premsa després de la remuntada del Saragossa in extremis i no va voler donar la culpa als joves com Valery, Èric Monjonell, Pau Víctor i Jandro.

Cal recordar que l'escalenc porta dos gols amb el Girona. Va marcar el primer al camp de l'Atlètic de Madrid en un partit de la Copa del Rei, un enfrontament que es va jugar el gener del 2019. Fernández també va fer un gol al seu debut a Segona B quan jugava amb el Peralada a Sabadell. Això va ser l'agost del 2018 abans que debutés a la Copa del Rei amb l'Alabès i s'estrenés a Primera Divisió amb l'Atlètic de Madrid a Montilivi.