Publicitat
Publicitat

El Viacrucis Vivent, pendent de la pandèmia

La majoria d'actes culturals estan pendents de l'evolució de la pandèmia. Per a la celebració del viacrucis queden mesos però l'associació El Rosetó ja està valorant opcions. Per ara s'ha adherit a la Federació Catalana de Passions.

La junta de l'Associació Cultural El Rosetó es segueix reunint de manera regular, encara que sigui de manera telemàtica.Entre els temes tractats no hi falta la incertesa que genera la pandèmia, amb l'edició de 2021 del Via Crucis Vivent que és una incògnita.S'ha començat a parlar però encara no s'ha decidit res sobre possibles alternatives a l'espectacle que s'ofereix habitualment.El que sí s'ha fet és aprofitar aquest mesos per associar-se a la Federació Catalana de Passions, una bona manera de donar-se a conèixer i d'aprendre d'altres municipis amb molts anys de tradició.

Com totes les entitats el finançament és molt necessari.Enguany, per primera vegada, es ven loteria de Nadal.

Des de l'Associació es demana a tots els col·laboradors que tinguin esperança, que hi ha moltes ganes de tornar als assajos.

El Via Crucis Vivent de l'Escala queda pendent de la pandèmia.Caldrà veure si el proper Divendres Sant hi haurà Via Crucis, i si en hi ha en quin format s'haurà de celebrar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar